Δελτίο Τύπου της Ανατρεπτικής Συμμαχίας για την Αθήνα, για το θέατρο του Λυκαβηττού

Με τα γνωστά προεκλογικά κόλπα, ο Κώστας Μπακογιάννης εγκαινιάζει το θέατρο Λυκαβηττού, έχοντας φροντίσει να διοχετεύσει στα φιλικά μέσα ενημέρωσης […]

Με τα γνωστά προεκλογικά κόλπα, ο Κώστας Μπακογιάννης εγκαινιάζει το θέατρο Λυκαβηττού, έχοντας φροντίσει να διοχετεύσει στα φιλικά μέσα ενημέρωσης ότι «ο δήμος έχει ολοκληρώσει το σύνθετο τεχνικό έργο και το θέατρο μας περιμένει ξανά όλους».

Αυτό που δεν λέει στους κατοίκους αυτής της πόλης ο Κ. Μπακογιάννης είναι πως το Θέατρο δεν έχει ακόμη ρεύμα! Οι εκδηλώσεις που αναγγέλθηκαν γίνονται προϊόν επικοινωνιακής εκμετάλλευσης από έναν δήμαρχο ο οποίος χαιρετίζει το ελεγχόμενο κομματικό ακροατήριο, αλλά εξαφανίζεται από τα πραγματικά προβλήματα του δήμου Αθήνας και των γειτονιών του.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη λειτουργίας του Θεάτρου, το οποίο θα λειτουργήσει με γεννήτριες, ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Ανατρεπτική Συμμαχία Κώστας Παπαδάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Κεφαλληνός και Πέτρος Κωνσταντίνου υπέβαλαν ερώτημα προς τη δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Τα ερωτήματα τους για την καταλληλότητα του δημόσιου χώρου, δεν απαντήθηκαν. Κι αυτό δείχνει την υποκρισία της δημοτικής αρχής Μπακογιάννη.

Επιπλέον, οι μέρες μετά την κυβερνητική διαχείριση των πλημμυρών που κόστισε ανθρώπινες  ζωές, δεν μοιάζουν κατάλληλες για φιέστες, όταν μάλιστα μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά, στη Β. Σοφίας κόντεψαν να πνιγούν άνθρωποι.

Ακολουθεί η επιστολή τους

Όπως είναι γνωστό έχει αναγγελθεί η επαναλειτουργία του υπαίθριου Θεάτρου Λυκαβηττού με σπουδαίες συναυλίες την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023. Όμως, από όσα γνωρίζουμε το Θέατρο δεν είναι έτοιμο. Δεν έχει ρεύμα και οι συναυλίες θα γίνουν με γεννήτριες.

Όπως γνωρίζετε πριν ξεκινήσει η χρήση απαιτείται να έχουν συνταχθεί : 

1) Πιστοποιητικό παραλαβής προς χρήση από την Επιβλέπουσα Υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων.

2) Πιστοποιητικό Πυρασφάλειας από τη ΔΕΗ.

3) Άδεια λειτουργίας 

Η σημασία ιδίως των πρώτων δύο εγγράφων για την ασφάλεια και νομιμότητα λειτουργίας του χώρου είναι αυτονόητη.

 Παρακαλούμε να μας χορηγηθούν το συντομότερο αντίγραφα των παραπάνω εγγράφων.

Αθήνα, 11.9.2023

 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Παναγιώτης Κεφαλληνός

Πέτρος Κωνσταντίνου

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την Aνατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα

 Κώστας Παπαδάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.