Συνέντευξη τύπου της Ανατρεπτικής Συμμαχίας για την Αθήνα

Η Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα, με επικεφαλής τον αγωνιστή δικηγόρο Κώστα Παπαδάκη, τολμά να υψώσει ενωτικό τείχος αντίστασης και […]

Η Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα, με επικεφαλής τον αγωνιστή δικηγόρο Κώστα Παπαδάκη, τολμά να υψώσει ενωτικό τείχος αντίστασης και απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα ρήξης και ανατροπής των πολιτικών καταστροφής, της λεηλασίας του χώρου, ιδιωτικοποιήσεων και εμπορευματοποίησης της φύσης, του περιβάλλοντος, της τέχνης, της υγείας, του πολιτισμού, της σύνθλιψης των αναγκών μας, της ακροδεξιάς, ρατσιστικής και ναζιστικής απειλής που δηλώνει παρούσα και στις επερχόμενες εκλογές με επικεφαλής των Κασιδιάρη.

Με την εκλογική και τη γενικότερη παρέμβασή της, η Ανατρεπτική Συμμαχία φιλοδοξεί να αποτελέσει μια δύναμη που δρα μέσα και κυρίως έξω από το δημοτικό συμβούλιο, συλλογικά και κινηματικά για την υπεράσπιση όλων των κοινών αγαθών απέναντι στους αδηφάγους της μειοψηφίας του πλούτου, την καταστολή, τον σεξισμό, την ακρίβεια, την εμπορευματοποίηση των δημόσιων ελεύθερων χώρων.

Στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν 245 υποψήφιοι και υποψήφιες, 107 για το δημοτικό συμβούλιο και 138 για τα επτά κοινοτικά συμβούλια της πόλης, όλες/οι ενεργοί στα κινήματα της πόλης και στους κοινωνικούς αγώνες. Η πρωτόγνωρη αυτή συμμετοχή δείχνει την ανταπόκριση που βρίσκει η συλλογική προσπάθεια για μια ριζική αλλαγή στην πόλη,  κόντρα στην καταστροφική πολιτική της δημαρχίας Μπακογιάννη και της κυβέρνησης της ΝΔ, για τη ρήξη και ανατροπή του πλαισίου που διαμορφώνουν κυβέρνηση, κεφάλαιο και ΕΕ στην πόλη και γενικότερα.

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου η Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα παρουσιάζει τις θέσεις και τους στόχους της για την εκλογική αναμέτρηση σε συνέντευξη Τύπου στο Τεχνικό Επιμελητήριο (Νίκης 4, Αθήνα) στις 12 π.μ.

Στη συνέντευξη τύπου παρεμβαίνουν:

  • Θανοπούλου Κατερίνα, εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής, πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής
  • Κωνσταντίνου Πέτρος, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ
  • Κεφαλληνός Παναγιώτης, δημοτικός σύμβουλος με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα/Ανταρσία σε κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο, συνταξιούχος ΟΤΑ, Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού-Ακ.Πλάτωνα -Σεπολίων
  • Κλείτσα Όλγα , εργαζόμενη στην πληροφορική, πρώην κοινοτική σύμβολος 5ου διαμερίσματος
  • Μένου Κυριακή (Κική),εργαζόμενη στο προσφυγικό, μέλος «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων», Εξάρχεια
  • Ερωτοκρίτου Αργυρή, γιατρός, μέλος ΓΣ ΟΕΝΓΕ, Κίνηση για την Απεργιακή 8 Μάρτη
  • Παπαδάκης Κώστας, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνων, δικηγόρος, μέλος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Για την ζωή που μας αξίζει, για την Αθήνα που μας ανήκει!

Για την ανατροπή, για μιά κοινωνία όπου οι ανάγκες μας είναι πάνω από τα κέρδη τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.