Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Όχι στην κατάληψη της πλατείας Πρωτομαγιάς!

25 Μαΐου @ 7:00 μμ - 8:30 μμ

Άλλη μια πλατεία, άλλος ένας ελεύθερος δημόσιος χώρος ο οποίος δέχεται επίθεση από την κυβέρνηση, την περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Αθηναίων ή τη συνεργασία αυτών τις περισσότερες φορές.

Ένας χώρος από τον οποίο έχουν ξεκινήσει μεγάλες κινητοποιήσεις στη γειτονιά μας, έχουν γίνει μαζικά φεστιβάλ και πολιτιστικά δρώμενα, αλλά κυρίως ένας χώρος, τον οποίο οι κάτοικοι χρησιμοποιούμε καθημερινά, για να κάνουμε αθλητικές δραστηριότητες, για να συναντηθούμε και να συζητήσουμε.

😡 Και αυτό τον χώρο, θέλουν να τον περιορίσουν καταλαμβάνοντας μεγάλο μέρος του και περιφράσσοντας το, προκειμένου να αξιοποιηθεί ως χώρος γραφείων και αποθήκευσης για τα επόμενα 8 χρόνια, από την “ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ”.

Όπως σε κάθε χώρο, τον οποίο προσπαθούν να μας στερήσουν έτσι και σε αυτόν θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας να δρούμε συλλογικά, να ψυχαγωγούμαστε και να επικοινωνούμε.

👥 Με το συντονισμό των συλλογικοτήτων μας και τους συμπολίτες μας, που διεκδικούμε την ελεύθερη πρόσβαση στους δημόσιους χώρους, ενάντια στις αναπλάσεις, που έρχονται να μας απομακρύνουν από τις γειτονιές μας, στα πλαίσια της τουριστικοποίησης.

📢 Για αυτό το λόγο καλούμε και από τη δική μας πλευρά στη συγκέντρωση την Πέμπτη 25/5 στις 19:00, στην πλατεία Πρωτομαγιάς.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Μαΐου
Ώρα:
7:00 μμ - 8:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/991095952050208

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Πρωτομαγιάς
Πλατεία Πρωτομαγιάς
Αθήνα, Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.